Copyright 2014 by "metroptics"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@metroptics.ro
Echipamente de măsură şi servicii de inginerie pentru cercetarea ştiinţifică şi industrială
Suntem distribuitori unici in Romania, Bulgaria si Moldova ai
DANTEC DYNAMICS, AEROPROBE, En’Urga, P.A. HILTON

METROPTICS SRL
BUCURESTI, sector 6
tel: +40733920679
     +40213801256
e-mail:
info@metroptics.ro

Home MECANICA FLUIDELOR MECANICA SOLIDELOR ALTE PRODUSE Compania Portofoliu Contact
Siguranta in lucrul cu laseri

Siguranta in lucrul cu laseri este un aspect ce nu trebuie neglijat, de aceea, Metroptics ofera cursuri de initiere în securitatea manipularii laserilor utilizati în aplicatiile noastre. Cursurile pot fi generale sau specializate pentru tehnicile specifice mecanicii fluidelor.

Metroptics ofera consiliere legata de securitatea standurilor experimentale ce utilizeaza echipamente specifice acestor aplicatii, fie ca este vorba de produse Dantec sau nu. Nu ezitati sa ne contactati !
METROPTICS S.R.L. este reprezentantul exclusiv Dantec Dynamics în România.

Domeniul de activitate al companiei Dantec Dynamics este dezvoltarea si comercializarea de sisteme integrate de masura pentru cercetare si diagnostic în general in domeniile mecanicii fluidelor, al mecanicii solidelor, al microfluidicii si al combustiei.

Sistemele de investigatie Dantec permit masurarea proprietatilor fizice ale aerului, gazelor în general, lichidelor si materialelor solide. Informatii cantitative relative la viteza, turbulenta, dimensiunile particulelor, concentratie, temperatura, gaze de ardere, deformatii si vibratii pot deveni accesibile cercetatorilor sau inginerilor cu ajutorul echipamentelor Dantec.

Dorinta Dantec Dynamics si Metroptics este de a oferi clientilor nostri sisteme de masura si solutii de inalta calitate, eficiente si sigure, precum si tot suportul necesar pentru exploatarea lor eficienta si in  deplina siguranta.

Compania Dantec Dynamics este bine cunoscuta pentru calitatea produselor oferite si pentru flexibilitatea solutiilor. Dantec promoveaza interactivitatea relatiilor companie-client pentru obtinerea solutiilor potrivite si pentru o cooperare eficienta conducand spre progresul aplicatiilor clientilor, de unde si sloganul - Partners for progress/ Parteneri pentru progres.

Training, consultanta si prestari de masuri

Metroptics ofera servicii de training, consultanta si prestari de masuri.
Dr. fiz. Germano Ragosta
Dr. ing. Ilinca Nastase
Dr. ing. Mihai Gustiuc
Dr. fiz. Christian Tanguy de la Dantec Dynamics