Echipamente de măsură şi servicii de inginerie pentru cercetarea ştiinţifică şi industrială
METROPTICS SRL
BUCURESTI, sector 6
tel: +40733920679
     +40213801256
e-mail:
info@metroptics.ro

Home MECANICA FLUIDELOR MECANICA SOLIDELOR ALTE PRODUSE Compania Portofoliu Contact
Camere CCD si CMOS
HiSense Mkll camera pentru PIV


Poate fi utilizata pentru o gama larga de aplicatii: PIV la scara mare (regiuni de investigatie mari si energie luminoasa redusa), fluorescenta indusa prin laser (PLIF), Curgeri supersonice, Combustie, si orice aplicatie în care sensibilitatea luminoasa si rezolutia sunt importante.
Camera este dotata cu un captor CCD de mare sensibilitate, cu o rezolutie  de 1280 x 1024 celule sensibile si tot atatea celule de memorie. Camera este furnizata cu un obiectiv 60mm.


HiSense 4M (4 MegaPixeli)

Camera CCD HiSense 4M offera un numar important de celule   sensibile: 2048 × 2048 pixeli, ceea ce poate fi important în cazul aplicatiilor ce necesita o rezolutie spatiala mare. Dimensiunile reduse si interfata de legatura directa cu placa de achizitie digitala ii confera o simplicitate de utilizare practica.


HiSense 11M (11 MegaPixeli)

Cu o rezolutie de 167 0000 vectori pe imagine*, noua camera HiSense 11 MegaPixel camera ofera o rezolutie performanta în acelasi timp cu o sensibilitate a captorului CCD sporita. Noi posibilitati de investigatie a curgerilor atat în aer cât si în lichide sunt oferite, mai ales pentru aplicatii unde sunt necesare câmpuri mari de viteze cu o buna rezolutie.
(* cu algoritmi standard de corelare)FlowSense 2M (2 Mpixeli)

FlowSense 2M este o camera de dimensuni reduse ce reprezinta o alternativa atractiva îmbinând un pret redus si bune performante. Este alegerea ideala pentru un prim sistem PIV. Poate fi folosita pentru orice aplicatie standard PIV, LIF si caracterizarea particulelor.FlowSense 4M (4 Mpixeli)


Sora mai mare a camerei FlowSense 2M, cu un captor de 2048x2048 pixeli, cu o codare a nivelurilor de gri pe 12 biti, aceasta camera are un pret competitiv. Este ideala pentru PIV de scara mare, dar datorita senzorului sau poate fi folosita si pentru alte aplicatii (LIF) în aer, apa sau gaze. Are dimensiuni extrem de compacte.
Dispozitive de intensificare a semnalului luminos 

Dispozitivele propuse de Dantec Dynamics sunt compacte, si robuste. Se utilizeaza pentru ameliorarea imaginilor obtinute în aplicatii unde semnalul obtinut este zgomotos iar evenimentele urmarite sunt rapide.
Obiective cu montura de tip F

O selectie de obiective cu montura de tip F sunt disponibile pentru toate camerele CCD si CMOS, cu distante focale standard cuprinse între 60 si 105mm.Filtre


Diverse filtre sunt disponibile în functie de aplicatie.Dispozitive de calibrare pentru Stereo-PIV


Diverse dispozitive de calibrare sunt disponibile, în diverse dimensiuni în functie de aplicatie, atât standard cât si tridimensionale (în acest caz nu este nevoie de prezenta unui dispozitiv de deplasare).


Montura speciala pentru cuplarea a doua camere PIV/LIF dedicata masurarilor în curgeri bifazice de lichide cu bule gazoase


Aceasta montura speciala a fost construita pentru a permite achizitionarea simultana de imagini PIV/LIF în curgeri bifazice de lichide cu bule gazoase pentru studiul simultan al celor doua faze.

Monturi Scheimpflug pentru stereo-PIV

Dantec Dynamics a pus în valoare experienta sa îndelungata pentru a dezvolta un nou tip îmbunatatit de monturi pentru stereo-PIV. Aceste monturi sunt rigide, stabile si sunt proiectate pentru o exploatare usoara si ajustari de precizie. Sunt disponibile si în perche montata pe o bara transversala.

Telecomanda pentru obiectiv si montura Scheimpflug


Extrem de utila în situatiile în care camera se gaseste într-o pozitie delicata unde nu poate fi atinsa cu usurinta. Este ideala pentru masuri PIV sub apa. Este prevazuta cu un cablu de 10m lungime.

Camere CMOS cameras pentru aplicatii TR (vizualizari rapide, TR-PIV)

camere SpeedSense

Seria de camere SpeedSense a fost proiectata pentru TR PIV, dar este potrivita si pentru TR LIF sau vizualizari rapide. O gama larga de rezolutii ale captorului CMOS sunt disponibile :


Copyright 2014 by "metroptics"   •   All Rights reserved   •   E-Mail: info@metroptics.ro